ОВЕН: Позната си с вкуса си към приключения и склонност да опитваш нови неща. Така че, общо взето си готова да опиташ всичко, което предлага сексуалното меню. Единственото, с което не можеш да се примириш е монотонността. Ако партньорът ти е скован в леглото и повтаря едни и същи пози и движения отново, и отново, със сигурност бързо ще го зарежеш за някой по-пикантно настроен екземпляр.

ТЕЛЕЦ: Способна си на доста горещи сексуални изпълнения. Но при едно условие: трябва ти да ги предложиш. Партньорът ти няма никакъв шанс да те накара да изпробваш нещо ново, ако то не е било първоначално твоя идея. Това си ти – винаги трябва да усещаш, че ситуацията е под твой контрол.

РАК: Ти си по-отдадена и любяща от останалите зодиакални знаци, за това си способна да направиш всичко в леглото за правилния партньор. Само че никога няма да си човекът, който ще предложи новостите. Фокусирана си единствено върху това, което прави отсрещния човек щастлив и се възбуждаш от нещата, които възбуждат него, особено ако първо сте установили стабилна емоционална връзка.

БЛИЗНАЦИ: О, да! Има ли изобщо сексуална фантазия, която Близнаците не желаят да превърнат в реалност? Правилният отговор е НЕ. Ти си страстна и игрива любовница, винаги готова да откриеш нови еротични преживявания. Толкова си ентусиазирана и готова на всичко в леглото, че би отказала само на твърде сериозни крайности (например агресивно садо-мазо).

ЛЪВ: Без абсолютно никакво съмнение, ти си царица в спалнята. Обожаваш да си в центъра на вниманието и си ексхибиционист по природа. Обичаш да показваш колко добра и страстна любовница си, само и само да чуеш одобрителните възгласи на партньора си. Твоята мечта е той да те желае по цял ден и нощ. Тогава си истински щастлива.

ДЕВА: Не си любовница, настроена към приключения и експерименти. Все пак, имаш едно голямо положително качество: ти си много, ама много добра в нещата, които все пак са ти познати. Както във всеки друг аспект от живота ти, така и в сексуалния, ти си направила щателно Гугъл проучване, за да постигнеш съвършенството.

ВЕЗНИ: Традиционно, ти си толкова добра в общуването си с хората, че няма нужда да полагаш кой знае какви усилия, за да ти се получава комуникацията. Това важи и за тази в еротичен план – нещата просто ти се получават. Освен това, ти си нежна любовница, която не си пада особено по перверзиите. Пример - ще направиш страхотна свирка на партньора си и ще го отведеш до седмото небе, но после ще те е гнус да го целунеш по устните.

СКОРПИОН: Поздравления – ти се славиш като най-сексуалния знак в целия зодиак. Егото ти е толкова голямо, че обикновено партньорите ти гледат да не го галят много, много, защото не искат съвсем да полетиш в облаците от задоволство. Ти притежаваш перфектната комбинация между агресивност и страст, която подпалва всичко в спалнята. Способна си да притиснеш партньора си до стената (буквално и преносно), докато не го накараш да се съгласи на всички перверзии, които си му замислила. Чувството да доминираш те възбужда неимоверно.

СТРЕЛЕЦ: Добре, че го кажем възможно най-деликатно – падаш си по неконвенционалния секс. Например, аналния. Малко те е срам да си го признаеш и се опитваш да подскажеш желанието на партньора си, като го обръщаш на шега. Но от шега на шега, игричките стават истина и ти постигаш своето. Запомни, че няма нищо срамно в това.

ВОДОЛЕЙ: Ако партньорът ти си въобразява, че може да си играете на строг господар и смирен подчинен, много се лъже. Нито една от тези роли не е за теб. За сметка на това, ти искрено се интересуваш от удоволствието на човека до теб и винаги връщаш услугата. „Оргазъм за оргазъм“ е твоето мото в леглото.

КОЗИРОГ: Ти си монахинята на зодиака. Не че не си склонна да пробваш разни извратени неща, но ще ги направиш механично и без страст. Единственият шанс за партньора ти да те накара да се отпуснеш е ако спомене колко добра в леглото е била бившата му приятелка (ужасна постъпка от негова страна, но той сигурно вече е отчаян от скромното ти поведение). Тогава ти толкова ще се ядосаш и разпалиш, че внезапно ще започнеш да правиш всички онези работи в леглото, на които си се мръщила преди. Оказва се, че 69 не е чак толкова лоша поза, нали?

РИБИ: Ти си креативна душа, която обича да „рисува“ извън пределите на спалнята. Тоест, понякога предпочиташ да си нежна любовница и да подлудяваш партньора си бавно и старателно, докато друг път ти иде да му разкъсаш дрехите още от вратата. Каквото и да правиш, прибавяш щипка творчество в действията си. Макар да не си склонна да пробваш най-екстремните пози, ти си достатъчно приключенски настроена. Да не говорим, че се целуваш най-добре от всички останали зодии.

TrafficNews.bg