За някои тази поза е неприемлива. За други е неподходяща, защото не можеш да гледаш партньора в очите. За трети е просто поза или една от любимите!

Ще се обърна да те погледам

В разгара на секса се обърни и погледни партньора си. Основната идея за романтика на тази поза е че вие се докосвате, въпреки че не можете да се видите. Но това улислва усещанията. По време на самия акт в тази поза може и да не можете да се гледате, но не е било проблем преди това да сте си отправяли любовни погледи като прелюдия.

Кучешката настрани

Опитай те се да направите тази поза, лежейки настрани. Така той ще може да те прегърне. Тази поза предполага не толкова животинска страст, колкото чувственост и романтика, поради начина, по който се докосват телата ви.

Бързай бавно

Помоли го в началото да се движи по-бавно. В тази поза при мъжете се получава по-добра упора и може да забързат темпото. Може да му предложиш да започнете с бавни, плитки тласъци и постепенно да стават по-бързи и по-дълбоки.

Страстните думи и на „Задна“ са приятни

Сексът много често се определя от страстта и емоцията на думите, които изричаш в леглото. Ако искаш нежен секс – използвай по-мили, нежни и ласкателни думи. Забрави за грубия и натуралистичен начин за изразяване на усещанията и желанията ти. Това е най-лесния начин да се добави романтика до всяка точка на интимните отношения.

Не е само тя, макар да е страхотна

Не е задължително да го правите в тази поза през цялото време. Може да започнете с нея, а после да преминете в друга любима ваша поза: мисионерка, ти да си отгоре или каквато си пожелаете. Или наобратно, да започнете с други пози, а към края да преминете в „Кучешката“.

TrafficNews.bg