Приятно е да знаеш, че докато го задоволяваш със свирка, той изпива такова удоволствие, че стене от наслада. Но просто си е тегава работа.

Времето се влачи и сякаш не минава. Но това не означава, че няма какво да правиш, докато го докарваш до екстаз. Заповядай няколко идеи сега!

Използвай езика си, за да играеш на думи

Започни да спелуваш пъвата дума, която ти хрумне. След това продължи с такава, която започва с буква, която е била последна на предишната. Докато той С-В-Ъ-Р-Ш-И, ще си усъвършенствала речника си.

Представи си, че свириш на хармоника

Поощри скритата певица в теб, като си представиш, че изкарваш прочувствена музика. Представи си всяка нота, докато я изсвирваш, а за бонус точки виж дали можеш да измислиш и текст към мелодията.

Практикувай йога дишане

Ако чрез фокусирането върху дишането си можеш да подготвиш ума си за медитация, определено ще можеш да използваш това, за да минеш през минутите, в които си с пълна уста. Намасте.

Премери кой от тестисите му е по-голям

При свирките ръцете са много важни и заети. Използвай ги, за да прецениш дали има малки (дано) разлики между очевидно еднаквите му близнаци. Това е нещо като игра, където той печели оргазъм, а двамата печелите един добре заслужен сън

Брой колко време ще мине, преди да ти попадне негов косъм в устата

Когато стартираш, започни да броиш, и не спирай, докато не почувстваш познатото усещане на най-гадния конец за зъби в света. Ако това стане, започни да броиш отначало, докато той не стигне до края. Колкото по-малко число отброиш преди да станат нещата космати, толкова по въодушевена ще бъдеш, когато го подсетиш, че е негов ред да ти върне жеста.

TNS.bg