Искате по-горещ, различен и по-интимен секс от преди и то още тази вечер? Прочетете тези малки тайни за секс като живо доказателство, че размерът, обвързан с тези съвети за секс, е наистина важен ...

Първо, галете!

Малка галене, целувки и прегръдки преди основното действие силно влияят на чувствата по време на секс. Нежността е най-добрият емоционален преход във физическата любов.

Не задържайте дъх в средата на оргазъм.

Поемете дълбоко въздух - вдишайте през носа, почувствайте как стомахът ви се изпълва с въздух и след това бавно издишайте през устата си. Оргазмът ще бъде по-интензивен.

Направете вечеря.

Определени храни могат да ви помогнат да имате по-силен оргазъм, защото стимулират циркулацията.

Затова, когато готвите само за него, изберете някои от тези храни: зелени листни зеленчуци, ленени или тиквени семки, ядки и цитрусови плодове, риба и морски дарове, тъмен шоколад, люти подправки ...

Прелъстете го, без да го докосвате.

Предградата може да започне преди да свалите дрехите си. Например, когато сте в компанията на други хора, наклонете се над любимия си и му прошепнете какво ви е на ум. Или му изпратете провокативен SMS през работно време. Възможностите са безкрайни!

По-добрият секс изисква упражнения.

Колкото по-силни са мускулите на тазовото дъно, толкова по-силни са контракциите и е по-интензивен оргазмът. Специалистите наричат ​​това упражнение - гаранцията за оргазъм: легнете на гърба и огънете коленете, стегнете мускулите на задните части, корема и таза.

Повдигнете и спуснете бедрата си, без да докосвате пода с дупето. Направете 15 повторения.

Чували ли сте за секс пирамидата?

Идеята е подобна на пирамидата за правилно хранене и е предназначена да съживи сексуалната рутина. Седемте нива на пирамидата се състоят от седем вида секс: интимен, приключенски, страстен, бърз, успокояващ секс, доминиращ и соло секс.

От вас зависи да изберете кой тип ще бъде в долната част и кой в горната част на пирамидата. Важно е да имате всичко в своето „меню“.

Поемете инициативата с малко стриптийз.

Мъжете обичат да наблюдават жени, които показват физическите си качества с голяма самоувереност. Не се изнервяйте от премиерата на еротичната програма - смейте се и се наслаждавайте на това, което правите.

Абсолютно всичко ще бъде вълнуващо за него!

Изненадайте го с масаж. Вашата цел е бавно да го възбуждате. Започнете с раменете и гърба, след това преминете към седалището и краката. След това масажирайте ръцете, торса и предната част на краката. След като забележите, че той е напълно спокоен, се захващайте за работа.