Интимните прически отдавна са на мода сред дамите. Въпреки че пълното обезкосмяване се е наложило като цяло, все повече дами се грижат за своята прическа „там долу“.

Интимните подстрижки са били популярни още в Древен Египет, и то не само сред дамите. Съществувал е култ към гладката, лишена от окосмяване кожа, не само при  жените, а и при мъжете. „Растителността” върху лицето на Фараона е била позволена, но само ако е фалшива – навита брада от вълна.

А в Русия по-високо самочувствие са имали мъжете славяни с гъстата брада и мустаци. И в днешно време окосмяването е различно прието по всички географски ширини. Строгите правила, които диктуват кой как да изглежда отдавна са в миналото. Модата само предлага, а изборът си остава за човека.

Днешните господа отдавна не смятат за връх на мъжествеността обилното окосмяване. И при мъжете отдавна се наложи модата да се обезкосмяват – и то навсякъде. Вече и на мъжете не им е чужда епичната, страшна болка от обезкосмяването с кола маска.

Напоследък все по-популярни започват да стават интимните прически при мъжете.

Първоначално прическите са се реализирали с помощта на бръснач и ножица. Но все повече мъже събират смелост да поставят горещ восък опасно близо до най-ценния си инструмент.

Ако и вие искате да си направите прическа, но не можете да се отърсите от притеснението, че чужд човек ще ви докосва точно на това съкровено място, то тогава може да го направите вкъщи с помощта на любимата.

Ако се доверите на подстригване от половинката ви, щастливо ще прекарате времето си, експериментирайки с формата на прическата.

Тази процедура определено ще разнообрази интимния ви живот, а и ще ви помогне да имате повече доверие на своята половинка, тъй като определено трябва да вярваш на човек, които се е надвесил над слабините ти с горещ восък или бръснач в ръка.Оформянето на прическата може да бъде и доста интересна и странна прелюдия към страхотен секс.Тук имате пълна свобода да подчертае своята индивидуалност и не се притеснявайте, ако не се получи. Все пак няма нужда да ходите един месец с шапка.Като цяло имате възможност за по-голям избор, най-важното е да не се страхувате да бъдете оригинални.