С повишаването на температурите, събуждането на хормоните и повишаването на сексуалното желание, мнозина ще започнат да търсят нови алтернативи на добрите стари пози, които винаги носят удоволствие, ала не могат да задоволят авантюристичната сексуална душа на мъжа.

Направихме кратко изследване за сексуалните предпочитания на мъжа, търсейки най-добрата поза за лятото, но стигнахме до заключението, че всички са достатъчно желани, докато има желаещи да ги тестват. Осъзнахме и нещо друго – мъжът не се интересува от пози, той просто иска да сподели половите страсти.

И след като всички останали пози са доста трудни за реализиране и илюстриране – представяме тази, която успя да събере най-много точки за универсалните удоволствия. Кучешката поза винаги е била за предпочитане от мъжката аудитория по няколко причини:

Получавате пълен контрол над ситуацията и избирате темпото.

Едва ли бихте намерили по-красива гледка от тази.

Събужда сексуалната ярост във вас за нови приключения.

Можеше да обясним съответния казус и с онзи черен кожен диван, който и до днес не може да бъде разпознат от нито един човек в мрежата, но по някаква мистична причина успява да го накара да се усмихне, ала предпочетохме да не изпадаме в такива подробности. Ето няколко съвета за подобряването на популярната задна прашка.

Събрани крака

Обикновено караме жената да се разкрачи като Роналдо преди изпълнението на пряк свободен удар (няма по-добро сравнение от това), ала се оказва, че традицията е просто повтарянето на едни и същи действия с надеждата, че ще постигнем други резултати (определението за лудост според г-н Айнщайн).

Събраните крака ще доведат до по-висок интензитет на триене, а освен това можете да я накарате да изкриви гърба си така, че да описва дъга. Вашата основна длъжност е да я стискате и съвсем леко да я дърпате за косата, поддържайки конкретната извивка.

Благодарение на това изкривяване, вие ще стимулирате точки, които трудно бихте могли да докоснете в наложената методика. Запазете темпото за по-дълго време и ще чуете познатите звуци на победа и миризмата на женски оргазъм.

Изправени

Докато сте изправени, тя може да запази по-голям баланс, а ъгълът за пенетриране ще бъде почти на 90% градуса, което е повече от перфектно за вас и запазването на доброто реноме. Начинът на употреба се изразява в заставането на колене, докато вие се позиционирате на юг от рая, за да постигнете максималното удоволствие.

Позиционирана по този начин, жената може да предостави по-сериозен достъп до важните точки за стимулиране, а освен това ви позволява да обърнете внимание на гърдите й, както и нежно да захапвате врата й. Препоръчително е да не оставяте следи, защото жените не ги обичат.

Когато само вие сте изправени

Бъдете кавалери в спалнята и не пропускайте възможността да се изправите, докато милото запазва всички спомени на по-мекия матрак. Тази поза изисква и леглото да бъде на определена височина, но пък може да пренесете страстите в кухнята, защото производителите на мебели винаги правят масите с височина, която винаги достига почти до половия ви орган.

Искрено препоръчваме да поставите омекотители, защото вече не останаха шипкови храсти, за да се оправдаваме! Нека не забравяме, че големите успехи се полагат на тези, които здраво са стъпили на земята, следователно ще имате лиценз за правенето на сексуална история.

Когато тя е изправена

За тази част ще трябва да намерите достатъчно удобна стена или място от дома, както и от обстановката (през лятото може да се изненадате от местата, където може да правите секс), за да осигурите максимално много места, където тя да остави ръцете си да почиват.

Все пак си спомняме, че плановете бяха сексуални, а не наказателни. Когато тя е изправена, вашата първа мисия е да стискате здраво тялото й, но да й позволите да налага темпото, да избира дълбочината на проникване и просто да бъде уверена в това, което прави. Позволете й да бъде господар на предстоящите оргазми!

На върха

Позата няма нищо общо с емблематичния филм на Силвестър Сталоун и в никакъв случай няма да ви караме да играете канадска борба. Идеята на тази позиция е буквално да я заведете до върха, позиционирайки се от по-високите точки. Докато дамата стои на четири крака, вие трябва да бъдете точно над дупето й, подготвили любовната ракета за поразяването на целта.

Самото действие може да прилича на традиционното пробиване на твърди повърхности с перфоратор, ама не искаме да изпадаме точно в такива подробности. Балансът отново е ключов, вие ще натоварите почти всички мускули на тялото, докато тя ще има пълната свобода да се настани максимално удобно, мъркайки от получения резултат. Тази точка наистина е за хората, които се славят със сериозна издържливост – все пак не искаме да бъдем причината за мускулната треска.

Източник: men.hotnews.bg