Защо? Защото тялото на всеки мъж е различно. Ако едни могат да стигнат до кулминацията от лек повей на вятъра, на други им трябват повече време и усилия.

Но ако искаш да го накараш да се чувства добре, без да приключва твърде рано, ето какво да опиташ:

1. Използвай само езика си по-време на орална любов.

Ако той е екстра чувствителен, бавно прокарай върха на езика си надолу-нагоре по ствола на пениса, докато не откачи от наслада.

2. Играй си със зърната му.

Някой мъже мразят това. За това, недей да се насочваш към тази зона твърде дръзко и самоуверено. Стигни бавно и нежно до нея, той ще ти покаже, ако иска да продължиш. Но ако му хареса, можеш да си поиграеш със зърната колкото си искаш, без да се притесняваш, че пениса му ще реагира с избухване.

3. Направете си взаимно масаж.

Съблечете се, вземете масажно олио, пригответе се предварително психически, че ще трябва да перете чаршафите после и почнете да се масажирате. Секси е, забавно е, усещанията са повече от приятни. И няма да е достатъчно, за да го доведе до оргазъм (може би).

4. Пробвайте неговата шеста любима секс поза за известно време.

Напълно възможно е той да има една или две секс пози, от които той не получава достатъчно стимулация, за да стигне върха. Която и да е тя, ако на теб ти допада, пробвайте я за няколко минути. Дори да не му е позата фаворит, той пак ще се възбуди достатъчно (прави секс, все пак), а ти няма да се тревожиш, че ще приключи преди теб.

5. Използвай пръстите си – навсякъде.

Проследи с пръсти тялото му – бедрата, линията където минават боксерките му, пениса...

6. Обърни внимание на топките.

Да, може да смяташ, че изглеждат гадно или приличат на слонски уши, но те също се нуждаят от малко женска ласка. Пробвай да ги галиш нежно или да ги облизваш – няма начин да не го подлудиш. Въпреки това, стимулацията не е достатъчна, за да го доведе до оргазъм (точно каквото и целиш).

7. Подари му риминг секс парти.

Стига да си пада по тази техника. Римингът е стимулация на ануса с език.Облизвай ануса му в кръг, сменяйки натиска, скоростта и траекторията на движение на езика. Нека нежните движения се редуват с настойчиви облизвания с цялата повърхност на езика. Не докосвай пениса му през това време, защото тогава ще го докараш отвъд ръба на удоволствието.

8. И последно, не забравяй за някои често пренебрегвани ерогенни зони.

Целуването и хапането на ушните му миди, шията и корема може да не са най-вълнуващите неща, които можеш да му направиш, но все пак са ерогенни зони. Както споменахме, тялото на всеки е различно и ще бъдеш изненадана от това колко му харесва да галиш някои места, за които отдавна не си се сещала.