Да си го кажем направо – без значение дали е Свети Валентин или не, една кутия шоколадови бонбони и петминутна мисионерска отдавна не представляват интересен сексуален живот. Ако ще правите нещо такова, по-добре гледайте новините и отидете да изчистите мазето.

И понеже все пак наближава Свети Валентин, не може да не се замисляш за това как ще го прекарате с гаджето. Ако плановете ви са да се забавлявате в леглото, използвай възможността да направиш нещо различно и нещо повече за нея, отколкото за себе си. Защо ли? Ами, първо, празникът на любовта като цяло впечатлява повече жените и те очакват тази вечер с повече вълнение (и с разходка по магазините за нова рокля). И второ, защото, като я караш да стене от удоволствие, това не само е възбуждащо за теб, но и ти дава всички шансове следващия път тя да се посвети изцяло на твоето удоволствие.

За да организираш една незабравима за нея нощ, виж нашите 6 секси идеи. А нищо чудно те да те вдъхновят да измислиш и още.

1Удължи форплея

Понякога любовната игра и очакването на същинската част могат да са по-еротични от самия акт, особено за жените. Ако искаш да направиш вечерта на 14-и февруари още по-специална, отложи проникването до последния възможен момент или дори се откажи от него. Концентрирай се върху нея – целувай я, дразни я, хапи я, ближи я, прави й орална любов, накарай я да свърши без проникване. Ако й организираш такава нощ, можеш да си сигурен, че следващите нощи тя ще ти е мнооого благодарна.

2.Направи й масаж

Ако искаш съвсем да я разтопиш, помогни й да се отпусне с един хубав масаж. За да направиш заниманието още по-приятно, снабди се с масажно масло с любим неин аромат. Ако си падате по това да влизате в роли, можеш и да се престориш на не особено приличния масажист, който безсрамно се възползва от своята клиентка.

Шоколад

3.Вземи ягоди и шоколад

Нещо вкусно в спалнята е винаги добре дошло. Можете да се храните един друг, да ядете от телата си, облизвайки всичко, с една дума – да си устроите истинско пиршество на сетивни удоволствия.

4.Направете го на ново място

Ти очакваш секса на 14-и февруари и тя очаква секса на 14-и февруари. Не че очакването е лошо нещо, но то малко или много означава предвидимост. Затова променете мястото. Сменете леглото с кухненския плот или фотьойла. Или, ако сте наистина смели, направете го на публично място – започнете с любовната игра на стълбите, във входа, в ресторанта. Или спрете колата в някоя тиха уличка и се преместете на задната седалка.

5.Завържи я

Връзването винаги е присъствало в женските фантазии – да се почувства изцяло в ръцете на мъж, на когото има доверие, за една жена е особено еротично. Затова купи й шалче, завържи с него китките й за леглото и се възползвай от тялото й. След това й подари шалчето.

6.Купи й бельо

Този подарък винаги е желан. Няма такова нещо като жена, която има достатъчно бельо и не иска ново. И ако се чудиш какво точно да й вземеш, ние сме помислили и за това.

Оригиналност и удоволствие

Ключът към това да разтопиш напълно една жена в леглото е да правиш неща, които й харесват, без тя да ги очаква. Изненадвай я, превърни секса в игра и не се страхувайте да експериментирате заедно. Само не забравяйте – тази година Свети Валентин се пада в понеделник, затова още преди да скочите в леглото, навийте алармата за следващата сутрин. Ако пък сте особено палави, навийте я за по-рано, за да има време за един бърз сутрешен секс преди работа.

TrafficNews.bg