Оралният секс е любим на мъжете. Но много жени не обичат да го правят. За някои е откровено неприятно, за други е унизително, други пък се ядосват, че дават, а не получават в любовната игра. В леглото не трябва да правите неща, което не ви харесват и не ви е приятно. Ако оралният секс е едно от тези неща, вижте няколко категорични причини да откажете.

Трудоемко е

Да доставите орално удоволствие на мъж си е доста работа. Уморително е, трудно е за дишането, а и при много жени либидото спада, пише пише az-jenata.bg. След 10 минути работа с устни и език умората си казва своето, да не говорим за болките във врата.

Често услугата не се връща

Ужасно е да се потрудите в полза на партньора си, а той просто да продължи нататък без да ви задоволи орално. Просто не си струва да го правите, освен ако не го желаете истински.

Понякога боли

Оралните ласки понякога са болезнени за дамите, особено ако поемате пениса на партньора си в дълбочина. Освен това при неправилно дишане и отваряне на гърлото може да ви се доповръща.

Начинът, по който го искат някои мъже е обиден

Едно от най-омразните неща в оралният секс е начинът, по който мъжете натискат главата на жената надолу към пениса си, сякаш са чакали прекалено дълго този момент, а вие не сте се сетили. Грубо и антисекси!

Просто, защото оралните ласки са прекалено очаквани от мъжете

Ето още една причина да не дарявате с орален секс някого, който не го заслужава – мъжете просто да очакват, че всеки път ще ги споходи това щастие, а това е меко казано досадно за жените. Накарайте ги да се постараят, за да получат този дар. Не ги свиквайте, че им се полага, защото няма да ценят този ваш жест, а и няма да считат за нужно да ви даряват обратно с орални нежности.