Имаш симпатии към мъж, не виждаш халка на ръката му, но се притесняваш да го попиташ директно дали има приятелка, за да не изглеждаш прекалено агресивна?

Или пък от известно време излизаш с нова тръпка, но усещаш, че в сърцето му има място за повече от една жена? 

Тази статия може да внесе светлина в любовната информационна мъгла, която тегне над личния ти живот в момента.

Виж сигналите, че той няма сериозни намерения към теб, а втората чаша кафе на рафта му най-вероятно вече е заета:

1. Когато го каниш да излизате, предпочита да е през уикенда или непосредствено след работа уж "само за малко". Усещаш, че той разполага с много свободно време, което никога не е резервирано за теб.

2. Винаги отива в другата стая, когато трябва да говори по телефона. Е, на всеки му се налага да проведе важен разговор на спокойствие, но, когато това се случва твърде често, може би имаш повод за притеснение. 

3. Никога не те кани в дома му. 

4. Казусът "Ще видим". Този отговор получаваш винаги, когато предложиш да направите следваща крачка във взаимоотношенията ви.

5. Не отговаря на съобщенията и обажданията ти с часове. Е, не сме длъжни да сме залепени за смартфоните си. Но ако неколкократно той просто "изчезва" и не ти дава нормално обяснение, може би има проблем.

6. Излизате на среща винаги в другия край на града/далече от дома му. Да, това е познатият сценарий тип "отиваме някъде, където няма да срещна познати". Може да се пробва и с романтичното обяснение "искам да съм с теб някъде, където никой да не ни притеснява". Не се връзвай.