Ти не беше подготвена за толкова странни сънища тази нощ, но както добре знаеш контролът не е в твоите ръце. Ние разкодирахме някои от най-шантавите сънища, пише Cosmopolitan.bg. Чети нататък и разтълкувай фантазиите си от снощи.

Когато секси сънят ти е с:

1. Някого, когото не понасяш (с бившия)

По същество това е кошмар, при това доста често срещан. Но сънищата с бившия не са знак, че ще се съберете отново. „По-скоро е за това, което е означавал – страст, желание, вълнение“, обяснява тълкувателят на сънища Лоури Лоуенберг. По-добре внеси тази енергия в настоящата си връзка, или ако нямаш гадже, търси по-нов начин. „Ако врагът не е бившият, явно подсъзнанието ти подсказва да се свържеш отново с този човек“, казва Лоуенберг. „Не е хубаво да живееш с омраза.“

2. Непознат

„Мистериозният любовник“ – най-популярният секси сън. Но за да смажем мечтите на романтичките: „Това не значи, че сънуваш този, който те очаква някъде“, отбелязва Лоуенберг. „По-скоро се отнася за някакъв аспект от личността ти, който се опитваш да опознаеш.“ Сънят за огнената нощ с тайнствен непознат може би показва, че ти трябва да бъдеш по-авторитарна и да се налагаш. Като палава жена, която би правила секс с непознат.

3. Колега или шефът

Виждаш ги всеки ден, така че е нормално да се появяват и нощем. Но има разлика между сън за секс с шефа и секс с подчинен, казва Лоуенберг. Ако е секс с шефа, сънят вероятно представлява борба за власт. Разреши я, като намериш нещо, по което да работите заедно. Ако палуваш насън с подчинен, помисли какво предлага в реалния живот. Ако е асистент, който ти помага със задачите, мозъкът ти може би ти казва да се стегнеш.

4. Учител

Ако е учител, по когото много си падаш, това е просто забежка. В този случай часът свърши, а също и фантазията. Но ако е някой, от когото се плашиш или те отблъсква (освен с поведение и облекло), отбележи по кой предмет преподава. „Ако е български и литература, може би трябва да поработиш над общуването“, коментира Лоуенберг. „Ако е математика, може би трябва да обърнеш внимание на финансите си.“

5. Група хора

Макар да са много забавни, сънищата за оргии са предупреждение, че в живота ти има много стрес. С други думи, си претоварена и го изживяваш като претоварване с хора и телесни части, казва Лоуенберг. Време е да се заемеш сериозно с нещата, или поне да отложиш някои задачи за по-късно, докато ситуацията се успокои. Намали ходенето по кръчмите или си вземи малко почивка.

Лесни отговори на въпросите за секс сънищата

„Повечето секс сънища не се отнасят за хората в тях, а за това какво представляват те за теб“, казва Лоуенберг. Затова се запитай каква е най-важната характеристика на този човек. Чувството му за хумор? Поведението му? Така подсъзнанието ти подсказва какво да промениш в живота си.

Колко от нас правят секс насън с:

26% – много хора едновременно

8% – шефа

42% – човек без лице

54% – знаменитост

49% – колега

90% – платоничен приятел

53% – бившия

72% – непознат