Когато ни предстои да правим секс за първи път с нов партньор, например, често се опитваме да правим всички неща, които сме чували, че ще му харесат.

Истината е обаче, че съществуват определени митове за мъжете и секса, които не са съвсем верни, сочи опитът. Американското списание Womenshealthmag ги опровергава в няколко реда, написани от мъж:

1. Мъжете се комплексират, когато жената до тях е имала много сексуални партньори преди тях

Проблемът не е в това колко сексуални партньора сте имали преди това, а в подробностите, които понякога сте склонни да давате. Например, вместо да ни казвате: "Научих тази поза от онзи учител по йога, с когото спах, по-скоро кажете, че сте попаднали на нея в Кама Сутра. Няма да ви съдим за миналото ви, съвършени хора няма.

2. Мъжете очакват жената да направи първата крачка в сексуално отношение

Истината е, че ако се съгласите да правим секс за нас ще бъде истинска изненада! Колкото и да е уверен в себе си един мъж, все пак той не си представя вие да сте тази, която да го "нападне" първа. Има два случая - ако искате да правите секс с нас на първа среща веднага и търсим нещо несериозно, ще го приемам за нормално. Ако обаче търсим сериозна връзка, е възможно дори вашето желание да ни откаже, защото ще ни харесате заради анатомичните особености, а не заради качествата ни.

3. Мъжете искат да бъдат с жена, която няма задръжки в леглото

Това е абсолютен мит! Няма проблем ако не искате да правим секс на открито или в колата, трябва само да кажете нещата директно. Задръжите могат да бъдат и хубаво нещо, вярвате или не.

4. Мъжете губят интерес, ако чакат прекалено дълго преди да правят секс

Това много зависи от причината, която стои зад това да бавите момента. Ако ни кажете, че искате да ни опознаете по-добре, дори ще се почувстваmе специални и ще ни се стори доста мило, така че не е лошо да пробвате някой път.

5. Сексът за една нощ при тях никога не води до връзка

Този от всички митове е най-погрешният! Ние не сме като онези тийнейджърки, които си представят, че нещата ще са идеални и ще срещнат Господин Перфектен. Всичко при нас зависи от това в какъв момент от живота си се намираме и дали сме узрели за сериозна връзка. Ето защо, няма никакво значение дали си легнете с нас на първата среща или не.

Още новини ТУК

TNS.bg