Когато става въпрос за различни видове пениси, доста хора твърдят, че големият размер винаги е печеливш. Има и такива, които се страхуват от прекалено маркучестите членове. И, естествено, място намират и господата с малки полови пакети.

Всички сме чували вицове, свързани с физическото измерение на мъжествеността, но истината е, че никой не избира с какви части на тялото да се роди.

Всъщност истината е, че понякога момчетата, които имат малък или среден размер на пениса, са по-добри в леглото, отколкото тези с „третия крак“.

Плюс това, размерът и формата на вагината, както и чувствителността на жената в тази зона, играят роля за цялостното й удовлетворение.

Кои са 4-те вида фалос, с които сексът е тотално завиден?

1. Дюнер
Момчетата, които имат пенис тип "дюнер", в началото може да предизвикат страх в партньорката си. Гигантското парче месо, което е еднакво дебело от край до край, може да накара една жена да се чуди дали след секса няма да й се наложи да посети спешното отделение за някой и друг шев.
Предимства: изпълва ви напълно, създавайки голям натиск и стимулация във всички области на вагината.
Недостатъци: Мъжът най-вероятно се гордее със завидния си размер, което може да го направи твърде агресивен с него. В резултат на това той може да забрави, че вагината се нуждае от известно време, за да се отпусне и приготви за акта, за да не се разкъса. Пенисът може да бъде толкова голям, че вместо удоволствие да причинява само болка.

2. Банан
Подобно на банан, този пенис е извит леко нагоре (помислете за показалец, който дава на някого сигнала „ела тук“).
Предимства: Тъй като е извит нагоре, той има възможност постоянно да се търка в горната стена на влагалището, където се намира G-точката. Това постоянно търкане може да ви сдобие с много, ама много добър секс, дори ако мъжът има лоша техника и е почти не е наясно какво прави.
Недостатъци: Много момчета с този тип пенис първоначално могат да са несигурни за формата му, но няма нужда да се извиняват. Размерът невинаги има значение, а освен това притежават естествени умения, за които дори не са подозирали.

3. Кука
Подобно, но противоположно на банана, пенисът кука е с извивка, която сочи надолу, като човка на фламинго.
Предимства: Позата „задна прашка” е страхотно с този вид фалос, тъй като формата му директно флиртува с G-точката на жената. Позицията „обърната каубойка” (жената отгоре, обърната с гръб към мъжа) също е подходяща за този член.
Недостатъци: В традиционната мисионерска позиция няма да ви върши работа, когато става въпрос за G-точката, тъй като пенисът е насочен надолу. Без значение как мъжът се напъва – с ъгъл или темпо, този член си знае неговото.

4. Джобна ракета
Може да е малък, но не го подценявайте. Помнете, че много могъщи, успешни и секси мъже са дребни (Том Круз, Мел Гибсън и Наполеон Бонапарт).
Предимства: Тези момчета знаят, че имат голяма конкуренция в света на пенисите и затова приемат това предизвикателство, усъвършенствайки техниките си. Да не говорим колко са добри с устата. Мъжете с малки членове са като джобна ракета, захранвана от батерии. Тъй като излизането от вагината често може да се случва с такъв тип пенис, мисионерската поза и задната прашка обикновено са най-добрите позиции. Мъжете с този размер на пениса са много приятни за фелацио. Устата ви няма да се умори и да е изтръпнала, независимо колко дълго сте свещенодействали с нея.
Недостатъци: Малкият пенис може да излиза по-често неволево от вагината и това да прекъсва пътя ви към кулминацията.
Имайки предвид всичко това, наистина ли може да кажете, че значение има само размерът, когато става въпрос за ефективността му да ви доведе до оргазъм?
Истината е, че някои пениси никога няма да ви дарят с това блаженство.