Казват, че в секса няма забранени неща, щом носят удоволствие, но все пак отдавна битуват и продължават да си битуват някои табута по отношение на интимните ласки... И мъжете си умират да ги опитат поне веднъж!

Добрата новина, момичета, е, че тези табута не са нещо свръхестествено, просто изискват малко повече дързост и разкрепостеност. Но ако им се отдадете, ще подлудите по-силната си половинка...

Мъжете обичат да ни гледат

Как се разсъбличаме пред тях, как танцуваме еротично, как се докосваме, мастурбираме... Не забравяйте, че господата обичат с очите си, а пред подобна гледка са направо безсилни.

Мъжете си падат по аналния секс 

Всъщност, не всички, но повечето от тях тайно или явно си мечтаят за това удоволствие. Ако сте с правилния мъж, ако той е внимателен и ви предразположи, това може да бъде страхотно изживяване и за вас. Отпуснете се, дори вкарайте игра с връзване или други фетиши и ще му подарите една незабравима нощ.

Мъжете харесват еротичното събуждане

Дали през нощта или рано сутринта, ако събудите вашия мъж с ласки – нежно и еротично, той ще ви бъде мнооого благодарен. Особено ако го изненадате през нощта.!Тогава изживяването ще бъде на границата на реалността и фантазията. С други думи – вълшебно!  

Източник: Beu.bg