От дълго време никой не смята, че вибраторите се използват само за мастурбация. Много партньори използват вибратори и други секс играчки и по време на секс.

Факт е, че използването на вибратори подобрява секса и носи удоволствие и на двете страни. Ако се страхувате, когато партньорът ви спомене допълнителни помощни средства в леглото - не се притеснявайте. Всеки мъж, който иска партньорката му наистина да се наслаждава на секса, ще разбере нейните намерения и желания.

Ето три причини, поради които трябва да опитате:

Сигурен оргазъм

За съжаление много жени изпитват затруднения или изобщо не изпитват оргазъм. Това често оказва натиск и върху двамата партньори и резултатът е, че сексът не е бил толкова добър, колкото би могъл да бъде. За да се отървете от такъв натиск, използвайте вибратор. Оргазмът е гарантиран и бихме се осмелили да твърдим, че можете да очаквате повече от един.

Искри в леглото

Използването на джаджи и играчки за секс ще увеличи желанието за секс и при двамата партньори. Подобно на всички нови неща, използването на вибратор ще запали страстите ви, ще ви накара да изследвате, да откривате нови пози и да съживите фантазии, за които дори не сте подозирали, че съществуват във вас. Използвайки вибратор, ние сме сигурни, че това ще предизвика искри в леглото ви.

Минаване към ново ниво

Ако сте в дългосрочна връзка, знаете, че понякога е трудно да минете към някои нови нива. Отивате в нов град, вечеряте в непознат ресторант или излизате на място, на което никога не бихте отишли ​​- това са само някои от нещата, които могат да ви свържат по нов начин. Същото е и със секса. Ако опитате нови неща и откриете нещо по-дълбоко един в друг в леглото - ще се сближите и ще се свържете още повече. Затова не чакайте и купувайте вибратор, за да подправите и освежите отношенията си.