Женския ум е изпълнен с мисли, всякакви, дори в най-горещите моменти. И докато за мъжете, щом стане въпрос за секс, умът им е фокусиран само върху действието, то за жената съвсем не е така. От притеснения дали е секси, до мисли за „размера” ето 14 неща, които всяка от нас си е помисляла поне веднъж по време на секс:

„Е, не това очаквах…”

Знаеш митовете, че можеш да разбереш какъв е размерът на пениса му, ако се загледаш в размера на дланите или ходилата му. Това рядко има нещо общо и го разбираш, когато вече сте на гореща вълна.

„Не мога да повярвам, че дадох 100 лева за бельо, а той дори не му обърна внимание преди да го свали”

Колкото и секси да бъде бельото ти, за него винаги ще бъдеш най-секси, когато си напълно гола. Затова, когато дойде моментът да види бельото ти, той всъщност иска да види какво има под него.

 „Аз ли да сложа презерватива?”

Въпросът с това кой да постави презерватива, си остава загадка и до днес. Всъщност, той не е чак толкова голям проблем. Може да се редувате, може да го прави той или пък ти. Важното е да стигнете до крайната точка, а тя е това, което ще последва, след като презерватива е на мястото си.

„Уау, той наистина е много добър. Кой ли го е научил?”

Когато се окаже, че партньорът ти е супер добър в леглото, неминуемо започваш да се питаш, от къде точно знае всички тези неща. Дали е имал супер критична бивша, която му е показала как точно се прави? Ако да, наздраве за нея!

„Наистина ли няма да върне услугата”

За да получиш, трябва да дадеш. Това правило е основно и при оралната любов. Да, обичаш да доставяш удоволствие на партньора си, но признай си, правиш го и от чисто егоистични подбуди,  очакваща той да ти отвърне със същото.

„Дали Брат Пит е толкова добър в леглото, колкото е красив?

Фантазиите са си фантазии. Всяка от нас има по една такава със супер секси  знаменитост, която може би никога няма да видим на живо, но пък нищо не ни спира да си фантазираме. Стига да не се изпуснеш и да объркаш имената, всичко е наред.

 “Не… това не е клиторът ми. И това нее.”

Истината е, че много малко мъже могат да го намерят веднага. Вместо да се тормозиш с подобни мисли, по-добре просто му покажи къде точно се намира.

„Хмм, ами сега”

Много мъже обичат, когато освен пениса му, тестисите също са обект на сексуалната игра. Какво да правиш с тях, обаче. Те са много чувствителни, обаче, затова, ако се чудиш,  просто го попитай какво харесва.

 „Този звън от моя телефон ли е?”

Текст или мейл?  Кой ли ми пише? Защо изобщо мисля за това сега?

„Добре, това определено го е видял в някой порно филм”

Когато той започне да иска много странни пози или места, неминуемо ти минава през ума колко точно порно гледа и по-важното, колко от видяното иска да изпробва.

 „Не, не, не не свършвай още!”

Когато той е готов да свърши, но ти искаш още или пък не си свършила, измисляш смяна на позата, за да забавиш края.

„Имам работа, свършвай вече!”

Ако пък той се бави, а ти отдавна вече си свършила и искаш да се занимаваш с други задачи, определено започваш да се чудиш, кога най-накрая ще свърши.  Тази мисъл ти минава, когато го правите сутрин, или пък много късно вечер, когато вече ти се спи.

„Как така вече си заспал?”

Дали има връзка между съня и секса при мъжа? Как е възможно да заспи толкова бързо след секс?

Източник: dovolna.bg