Има повече от три ерогенни зони

Ерогенните зони при жените не са само три. Докато се съсредоточавате върху само една област, пропускате възможността да си доставите по голямо удоволствие. Не само сексуалния акт, може да създава приятни емоции, докосването на врата, бедрата и ръцете също може да се хареса на жените.

Гърдите не са само зърна

Не си мислете, че само зърната са чувствителни, цялата гръдна зона е чувствителна. Така че не се насочвайте веднага към централната част на гърдите. Започнете по отдалеч, след което бавно и постепенно стигнете до зърната.

Гърдите освен всичко имат нужда и от…

Не забравяйте да продължите стимулацията на гърдите, дори след като вниманието ви се насочи в друга женска област. Докосвайте гърдите, всеки пък, когато ви се отдаде възможност.

Орален секс

Това че се казва орален, не означава, че трябва да е само с уста. Използвайте и пръстите си, ако успеете да съчетаете езика и да стимулирате с пръсти вагината, ще доставите голямо удоволствие на жената. Съветвайте се с нея как й е приятно и я усещайте.

Чисто легло

Честно казано чистото легло възбужда повече от легло с бонбони и цвета. Ако чаршафите носят свежест на чистота, това може да възбуди жените повече от легло с рози.

Преценявайте движенията си, като усещате партньорката

За добър секс, трябва да сте в емоционално състояние и да се усещате. Не правете някаква рутинна работа. Движете се заедно с партньора си. Това е като танц, един води, друг го следва, но и двамата се усещат.

Допир до косата

Всички хора обичат, да бъдат галени по главата. Прокарването на пръсти през косата, успокоява и отпуска. Не мислете само как да се заиграете с половите органи, ами използвайте цялото тяло като игрална площадка, заиграйте се и с косата.

Жените са фурни, а не микровълнови печки

Клише да, но жените обичат да се настаняват, не им  допада идея за няколко минути и готово. Те обичат подготовката, загряването, и бавното печене. Опитайте се понякога да удължите играта и да добавите още няколко минути в сексуалния акт. Ако искате жената да стигне до оргазъм, трябва да се постараете.

Полагайте грижа към жената

Старайте се повече, не претупвайте и се опитвайте да й обръщате повече внимание. Жените са по нежни имат нужда от повече комплименти и да бъдат глезени, понякога трябва да се постараете повече.

Изненадите са важни

Направете някоя изненада. От време на време е хубаво да правите изненади на жената до вас, не зависимо от какво естество. Изненадайте я с нова поза, ново място, като баня, кухня, преддверие или какво и да е. Импровизирайте!

Не използвайте изрази от порното

Жените не харесват изрази като „да, кучко“, „кой е татенцето сега“ и от този род. Предпочитат да им направиш комплимент. Каже нещо за тялото й, за личността й, и как се чувствате в нейната компания.

Докосвайте клитора по всяко време

Дори когато правите секс, използвайте всяка възможност, да докоснете клитора. Така ще я възбудите допълнително и ще доставите повече удоволствие и на двамата.

Целувки

Много, много и навсякъде. Всички обичат целувки, така, че не ги пренебрегвайте. Дали ще са кратки или дълги, мокри, сухи, плитки, няма значение, по важното е  да се целувате.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg