Следобедната дрямка е прекрасна идея, не само защото не изисква никакви усилия. А и защото след обилния обяд нямаш никакво желание да се излагаш на слънцето, докато пече най-силно.

Но има и още една причина, защото това е най-подходящото време, с половинката ти да се пъхнете между чаршафите. Ето го и доказателството.

1. През лятото поне веднъж ще отидете на почивка в хотел.

А както е известно, хотелският секс е много по-вълнуващ от домашния. При него няма никакви правила, но пък има румсервиз, спа процедури и бели чаршафи, които някои друг пере. За да се отдадеш изцяло на момента, възползвай се от всички преимущества на стаята (всяко ъгълче може да се оползотвори).

2. Следобедният секс доставя по-бурни оргазми от нощния.

Пикът на хормоналната активност е около 3 часа следобед. Затова и се твърди, че работното време е много неправилно построено и след обяда трябва да бъде сиестата.

3. Което води и до определена поредност...

... След следобедния секс следва следобедната дрямка.

4. Жегата усилва притока на кръв към съответните органи.

А и през лятото като цяло сексуалното желание е по-силно.

5. И двамата ще се поизпотите.

В крайна сметка ще получите лечебния ефект на сауната. А какво по-сладко може да има след страхотен секс да си вземеш прохладен душ и да се върнеш в леглото или да се изтегнеш на шезлонга с коктейл в ръка, при това с приятното усещане, че си свалила 2-3 килца.

6. Имаш повод да си похапваш повече сладолед.

Как иначе ще се охладите от активните движения в жегата?

7. Свършили сте работата, време е за купон.

Ако прехвърлите любовните занимания в следобедите, вечерите ще можете спокойно да се забавлявате до късно без да бързате за някъде или да се тревожите, че оставайки в бара с приятели до по-късно ще се разминеш със секса.

8. Не е нужно да мислиш за интимно осветление.

Топлите лъчи на слънцето през спуснатите завеси имат същия ефект.

9. Да прекараш часовете за слънчево изгаряне в леглото – означава да си спасиш кожата.

Оргазъм вместо зачервяване и болка е много изгодна размяна.

10. Всички летни забавления могат да послужат като прелюдия.

Без значение дали плуваш или се печеш на слънце, криеш се на лодката или се разхождаш полугола около вилата – всичко това е възбуждащо само по себе си.

TrafficNews.bg