Доктор А. Чан е китайка, родена в Щатите, която завършва с отличие Дерматология в Станфорд. След почетното си дипломиране в Станфорд д-р Чан прекарва повече от 20 години работейки като ръководител на дерматологични проучвания, които целят да открият и разработят лечение за различни кожни заболявания, които официално се смятат за нелечими. Едно от тези заболявания е плешивостта – частичната или пълна липса на коса по скалпа

След десетки години прекарани в лабораторни тестове върху ефекта на всевъзможни вещества, стимулиращи растежа на косъма, д-р Чан най-сетне открива последната липсваща съставка от мощна, лековита рецепта, която тя и екипът й държат в строга тайна в продължение на повече от 20 години. Става дума за изключително рядка билка, която расте само на няколко места по целия свят и нейното разпространение и употреба са били напълно ограничени до този момент. "В комбинация с други лечебни компоненти тази билка буквално оказва действие сходно с магия върху скалпа - по оголената кожа започва бурзо да никне нова коса!", обясни д-р Чан вчера по време на здравна конференция с колеги дерматолози в Чикаго.

След повече от 20 години инвестиране в проучвания и клинични тестове, д-р Чан най-накрая успява да разработи и патентова уникална рецепта, която лекува плешивостта. Нейният чудодеен продукт е тестван в 16 клинични изпитвания и съгласно научните заключения показва 98,7 % успех при лечението на оплешивяване и косонад. Нещо повече, този възстановяващ серум не само "връща косата към живот", но и неимоверно подобрява качеството й, като директно подхранва скалпа и преизгражда фоликула на косъма по изцяло нов начин, така че косата да бъде по-гъста и да расте 3 пъти по-бързо от преди.

TrafficNews.bg