Още една известна личност е дала положителна проба за коронавирус. След Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, Идрис Елба и Олга Куриленко, сега стана ясно, че актьорът от "Игра на Тронове" Кристофър Хивю също е заразен с опасния вирус.

Хивю влезе в ролята на Тормунд и веднага се превърна в един от любимците на публиката заради своето чувство за хумор и всеотдайност. Актьорът сподели новината със своите фенове в Инстаграм и разказа, че в момента се намира в Норвегия и се изолира заедно със семейството си, пише Tialoto.bg.

Засега Кристофър има само лека настинка и се чувства добре, но тестът за Covid-19 е бил положителен и затова той е поставен под карантина. Актьорът призова хората да се отнасят сериозно към ситуацията и да спазват разпоредбите на държавните власти. 

"Мийте си ръцете, спазвайте дистанция от 1.5 метра, минете под карантина. Направете всичко възможно, за да спрем този вирус от разпространение", казва той. 

Кристофър трябваше да вземе участие и във втория сезон на сериала The Witcher, който обаче спря снимките си заради пандемията от коронавирус.