Американската певица Кейти Пери, която е и в журито на риалитито American Idol, е припаднала, след като е вдишала отровен газ по време на снимки на снимачната площадка на шоуто. Това съобщават американски медии, цитирани от БГНЕС.

В Instagram 35-годишната певица публикува съобщение за предстоящото издание на шоуто. Във видеото се виждат дори кадри от инцидента с нейно участие. Преди хората от екипа да видят изтичането на газ, Пери вече е вдишала огромно количество.

Хора от снимачната площадка веднага се обадили на пожарната. Още един член на екипа - художникът по декорите, също е вдишал газ и е припаднал при идването на спасителните екипи.

В анотацията към видеото Кейти Пери обяснява, че вече е добре и отравянето няма да има трайни последици върху здравето й. В поста си тя благодари на всички загрижени за здравето й, като казва „Просто паднах“.

Звездата не пропуска да направи и реклама на шоуто за таланти, като пише, че "Зрителите направо ще припаднат" от новия епизод.

По-рано актоьрът Орландо Блум и Кейти Пери отложиха сватбата си.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

For everyone checking in on me today...DON’T WORRY, I’m just falling for even more ???? talent on the next episode of @americanidol. Tune in this Sunday 8/7c on @abcnetwork ???? It might even make you faint hinny!

Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на