Моли О'Брайън от Канада си навлече сериозни проблеми, след като напъха цяла хармоника в устата си. Младото момиче влезе в болница за немалка интервенция.

Абсурдната случка станала при опит на Моли да позабавлява малкия си братовчед с музикалния инструмент. Тя я пъхнала в устата си и не можела да я извади.

На видеото, споделено от нея в една от социалните платформи, се вижда как в един момент хармониката се оказва в устата на момичето и издава звуци, но впоследствие малкият духов инструмент се оказва ''заклещен'' и тя започва да изпитва проблеми с дишането.

"С всяка изминала минута започвах да си поемам дъх все по-трудно и в един момент ме обзех ужасяваща паника", разказва Моли О'Брайън.

В крайна сметка момичето е откарано от майка си в медицински център, където е препратена към стоматологията. Там, използвайки специален инструмент, устата ѝ била разтворена и хармониката била внимателно извадена от устната кухина.

На тръгване зъболекарят я предупредил никога повече да не си позволява подобни експерименти, защото следващият път резултатът би могъл да бъде фатален.

@mollieobrien

going to cheo to get my harmonica removed... #foryou #fyp #foryoupage #dissapointment #failure #mymomdoesntloveme #idiot

♬ I just did a bad thing bill wurtz - cameron.tr