Херцозите на Съсекс – принц Хари и Меган Маркъл, придружиха кралица Елизабет и останалите членове на фамилията на церемония в Уестминстърското абатство в понеделник. Това е едно от последните събития, на което двойката се появи като членове на кралското семейство, съобщи Нова тв.

По-рано през деня таблоиди съобщиха, че Хари и Меган не възнамеряват да се включат в традиционната служба на страните от общността. Това обаче не се случи, а напротив – оказа се  първото събитие,  на което херцозите на Съсекс се срещат с принцовете Уилям и Чарлз, както и със съпругите им Кейт и Камила, след обявяването на Megxit.

 

Хари и Меган пристигнаха в лондонската катедрала хванати за ръце. Меган Маркъл бе заложила на зелена рокля, съчетана с подходяща шапка и чанта.

При срещата им с останалите членове на кралското семейство херцогинята помаха на Кейт Мидълтън, в опит да завърже разговор. Двете са си разменили няколко реплики от местата си в залата. Преди година, на същата церемония, двете се посрещнаха много по-топло – целунаха се по двете бузи и си размениха комплименти.

Хари и Меган пристигнаха на Острова преди няколко дни, за да изпълнят последните си ангажименти. В края на месеца те официално вече няма да използват кралските си титли и ще започнат независимия си живот в Северна Америка.