Актрисата Шанън Дохърти е с напреднал стадий на рак. Холивудската звезда се бори с рак на гърдата в продължение на 5 години.

"Ракът ми се завърна, затова съм тук. Мисля, че още не съм осмислила новината. Това хапче е трудно за преглъщане", каза 48-годишната актриса в предаването "Добро утро, Америка".

Диагнозата й беше поставена през 2015 г. Оттогава насам Дохърти не спира да обръща внимание на заболяването в световен мащаб чрез социалните мрежи. Тя влезе в ремисия, но сега злокачественият тумор е в четвърти стадий, което означава, че болестта се е разпространила в организма с метастази.

Шанън Дохърти стана много популярна със сериала "Бевърли хилс, 90210", излъчван в САЩ от 1990 до 2000 г. Миналата година беше заснет още един сезон, няколко месеца след смъртта на актьора Люк Пери от инсулт. Тогава актрисата предпочете да не споделя, че ракът й се е завърнал.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

At Ktla about to talk about cancer screen week with @su2c . Early detection.... I know we are all busy in life but make the time for the screening appropriate for you!! CancerScreenWeek.org

Публикация, споделена от ShannenDoherty (@theshando) на