Всички говорят за песента "Луда по тебе" на Камелия и защо Новак Джокович е толкова луднал по нея. Както е известното песента стана повод и на много дискусии, след като диджея на шоу мача между Григор Димитров и Новак Джокович отказа да пусне песента на Джокович. 

Всичко обаче си има предистория и не е случайно, че точно българската версия е популярна напоследък в Сърбия, а не сръбската версия на Лепа Брена, която е 3 години по-стара от българската. Оригиналът пък е гръцки от 1984 и реално мелодията е на цели 40 години. 

През 2018-та година излиза популярният сръбски филм "Южен вятър", който впоследствие става и сериал. 

По време на една от сцената върви именно българската версия на "Луда по тебе". Любопитно е, че тя обаче не е изпълнена от Камелия, а от певицата с български корени - Габриела Пейчев. Тя записва и своя версия с клип към филма, която е с българския текст на "Луда по тебе". 

Любопитно е, че въпреки, че песента има сръбска версия от 1996г. на Лепа Брена се пуска българската. Нещо, което е изключителна рядкост в Сърбия. 

Джокович пък направи песента популярна, след като през 2020-та година Сърбия спечели вече несъществуващия отборен турнир АТП Къп. В съблекалнята заедно с Душан Лайович, Никола Милоевич, Виктор Троицки и Никола Чачич куфееха след триумфа в турнира. Джокович беше пусна и бееше именно "Луда по тебе" и поздрави всички българи. 

Малко преди да престигне за мача с Григор Димитров Джокович отново пусна видео как пее "Луда по тебе", а след като песента не беше пусната от диджей той я запя и в залата. След това Ноле беше и на афтър партито, където самата Камелия му изпя няколко пъти песента. 

Така, че Джокович лудна по песента още преди 4 години, а не сега.