Волейболният шампион Нефтохимик ще се вкилючи в кампанията за Росица Динева. Младото момиче пострада при тежка катастрофа в Карловско в неделя. 

Ето какво написаха от Нефтохимик:

ВИНАГИ ЗАЕДНО!!! Това е девизът на волейболния шампион на България ВК Нефтохимик 2010. Нека бъдем и винаги заедно за хората, които се нуждаят от подкрепа. Да бъдем заедно сега и за нашата Росица Динева!

24-годишната бургазлийка, състезателка и треньорка по плуване, пострада тежко в катастрофа навръх националния празник 3 март, на слизане от националната светиня – паметника на връх Шипка. Бургас се обедини за нейното лечение, за което са нужни средства.

Дарителска кампания подема и ВК Нефтохимик 2010. Кутии за вашите дарения ще има в бургаската зала „Младост“ на двата домакински мача на тима до края на редовния сезон – с Хебър в събота, на 9 март, от 18:00, и на бургаското дерби с Дея на 16-и, другата събота, в същия час.

Роси, която е възпитаничка на спортното училище в Бургас „Юрий Гагарин“, е със счупен на няколко места таз, има колабирал бял дроб, множество травми по тялото, счупени прешлени, като процесът на възстановяване ще е тежък. Тя се намира в отделението по интензивно лечение и анестезиология в пловдивска болница.

Можете да дарите и на сметка
IBAN: BG40STSA93000026800567
Титуляр: Дончо Динев Динев (бащата на момичето)

НЕКА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ ЕДИН ДРУГ! ВИНАГИ ЗАЕДНО!

Момичето, пострадало тежко при катастрофата в Карловско, има нужда от помощРосица Динева е настанена в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив