Треньорът на волейболните шампионки от Марица Борислав Крачанов и волейболистката Лора Славчева говориха след загуба в Шампионска лига от полския първенец Хемик Полице. 

„След мача винаги можем да кажем, че е можело да направим още. Няма за какво да съжаляваме. Явно за момента това са ни силите. Те ни стигат да спечелим 20 точки срещу един от най-добрите отбори в Европа, което за нас като млад състав е от голямо значение. Момичетата с такива мачове, тази борбеност, която показваха израстват още повече. Това за тях е безценен опит. Важното е тези млади да натрупат опит и самочувствие и в българското първенство да си свършим работата и да спечели шампионата. Целта ни за мача в Румъния е да изглеждаме още по-добре и да бъде още по-подредени. Искаме да спечелим колкото се може повече точки. Важно е момичетата да показват добър волейбол и да трупат опит, който ще им помогне в бъдеще. Въпрос на време е нещата да се случат още по-добре“, заяви старши-треньорът на Марица Борислав Крачанов.

„Мога да кажа, че първия и третия гейм играхме сравнително добре. Бяхме доста плахи, посрещането ни куцаше. Не вярвахме в себе си и излязохме уплашени. Притеснението може би ни повлия доста. Особено в третия гейм накрая се разиграхме. Надявам се в Румъния да покажем това, което тренираме, да се забавляваме и да покажем емоция“, заяви волейболистката на Марица.