В Ботев скърбят за загиналия фен. Ръководството: Най-строго наказание за виновника

Феновете ще почетат паметта на Тоско Бозаджийски пред Колежа

Пловдив
06.01.2020 17:20 2944 1
В Ботев скърбят за загиналия фен. Ръководството: Най-строго наказание за виновника

„Искрени съболезнования на семейството на нашия привърженик. Това е една много тъжна новина за нас всички – ръководството и феновете на клуба. Надявам се гръцката полиция да си свършат адекватно работата и по най-строгия начин да бъдат наказани виновниците”, това заяви прокуристът на клуба Асен Караславов по повод  трагичната смърт на най-верния привърженик на Ботев – Тоско Бозаджийски.

Припомняме, че 28-годишният пловдивчанин бе пребит и прегазен с кола в гръцкия град Солун след футболен мач между Арис и ПАОК. Преди началото на първата тренировка на „канарчетата”, футболистите се събраха в средата на терена и запазиха едноминутно мълчание в знак на почит към Тоско.

Жълто-черната общност в Пловдив за загиналия си брат: Завинаги един от нас!Тоско Бозаджийски бе пребит и прегазен с кола след футболен мач

По време на тържествената церемония за 172-годишнината от рождението на големия български поет и революционер – Христо Ботев пред паметника в Цар Симеоновата градина, десетки привърженици на футболния клуб, носещ името му, отдадоха почит към Бозаджийски.

„Почти всеки ден бяхме заедно. Загубихме много ценен човек. Уникално момче”, каза пред наш репортер Атанас Стафунски, от клуба на привържениците на Ботев - Пловдив.

Феновете на Ботев – Пловдив ще почетат паметта на Тоско Бозаджийски пред Колежа. В 19:12 минути, те ще запалят свещи и ще запазят мълчание пред металните врати на стадиона. 

Бултраси се събират на Колежа в 19:12 часа, почитат паметта на Тоско БозаджийскиРъководството на пловдивския тим апелира към гръцките власти за бързо и адекватно разследване

По последна информация от гръцките медии, трима души за арестувани във връзка със случая. Задържани са двама мъже на възраст 24 и 26 години за участие в сблъсъците, както и 26-годишна жена, за която се предполага, че е управлявала автомобила, ударил пловдивчанина.

Трима са арестувани за смъртта на Тоско в Солун, сред тях и женаГръцката полиция продължава разследването

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

БОТЯФ 17:37, 06.01.2020

Никой няма да те пребие и прегази с кола ако нищо не си направил!!! Да послужи за пример на другите лупмпели от БОТЯФ!!!

Oтговора2
коментар

Бишкет

Гърчаляците обичат да си го търсят, за това са попаднали на нашия.

коментар

Агронома

Майка ти да те погребе теб и всичкити и деца тези дни и да живее до 100 години! Амин.

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина