Жълто-черната общност в Пловдив почете загиналия в Солун 28-годишен фен на Ботев. Припомняме, че Тоско Бозаджийски бе пребит и прегазен с кола в гръцкия град след футболен мач между Арис и ПАОК. 

Нападението станало близо до паркинг в центъра на града.Фенове на ПАОК нападнали група привърженици на български клуб от Пловдив, които са били, за да подкрепят Арис в местното дерби, съобщи полицията.

Фен на Ботев загина след меле с фенове на ПАОК в Солун28-годишният Тoско е бил в Гърция по време на дербито между Арис и ПАОК

Тази нощ редица привърженици на пловдивския футболен клуб изразиха съболезнования и почетоха Тоско с постове и снимки.

"Завинаги отдаден на жълто-черната идея! ЗАВИНАГИ един от нас! ЗАВИНАГИ....”, се появи в официалният сайт на обединените фенове на Ботев, последвано от снимки на младия мъж.

Бозаджийски бе един от най-дейните привърженици на ФК Ботев. Той е инициатор и главен участник в редица събития свързани с клуба. Той бе и основен организатор на хореографиите на бултрасите.

В профила на Тоско се появиха само за няколко часа десетки послания.

„Едно канарче отлетя завинаги. Поклон”; „Утрасите не умират. Почивай в мир в „жълто-черния” рай”; „Завинаги в сърцата ни”; „Наш брат до гроб”;  „Не ще умре, не ще умре! Един отбор в едно сърце, Една любов в “канарите”, Не ще умре, не ще умре! Почивай в мир, Тосе”;

Това само част от посланията на жълто-черната общност към своя загинал брат.

TrafficNews изказва най-искрените си съболезнования на семейството, близките и приятелите на Тоско Бозаджийски.