Новоназначеният за старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев ще направи опит да поднесе скъп подарък на привържениците на тима. Специалистът ще се пробва да върне на “Колежа” любимеца на “бултрасите” Тодор Неделев, твърдят от “Тема Спорт”.

Както е известно, универсалният халф премина през зимата в Лудогорец. Трансферът му бе изненадващ и шокира запалянковците, но той така и не успя да се наложи в Разград и по-често бе резерва. През пролетта Неделев записа едва 5 срещи в елита, в които отбеляза само веднъж.

30-годишният полузащитник нееднократно е споделял, че една от мечтите му е да играе на новия “Христо Ботев”, като именно това ще се опита да използва Генчев за коз, както и добрите си отношения с Лудогорец, където бе наставник, за да вземе Неделев под наем.

Една от основните причини Неделев да напусне Ботев бе бившият треньор и доскорошен съветник на собственика Азрудин Валентич. Той на няколко пъти публично критикува босненеца, който вече за радост на “жълто-черната” общност няма нищо общо с клуба. Или поне това бе анонсирано от ръководството, което наскоро обяви на клубния сайт, че Валентич е приключил всякакви отношения с “канарчетата”.