Днес всички медии в Англия говорят за... пияният Уейн Рууни. Футболистът на "Манчестър Юнайтед" изгря на първа страница в днешния брой на "Сън". Изданието публикува снимки от сватбено тържество, на което е бил и самият капитан на "Трите лъва", предаде bTV.

На 11 ноември след успеха на англичаните над Шотландия с 3:0 в квалификационния мач от Мондиал 2018, Рууни се озовал случайно на щастливото събитие, намиращо се в хотела, в който бил отседнал тимът му. Според появилата се информация, футболистът на "червените дяволи" е пил червено вино до ранни зори, а след това не е бил в особено добра кондиция за разговори или разходки.

От изданието дори навързаха фактите за вчерашното отсъствие на Рууни от терена на контролата срещу Испания (2:2).

От Футболната асоциация обаче уточниха, че играчът е бил с контузия. Говорителят на 31-годишният нападател пък излезе с официално изявление по темата.

"Събота вечер беше свободна за всички национали. Вместо обаче да излиза навън по клубовете, Рууни реши да си остане в хотела. Там го видяха гостите на сватбата и поискаха да се снимат с него, а някои си взеха и автографи. Някои хора просто се възползват от добрия му характер", заяви той пред "Скай Спортс"....

Още новини ТУК

TrafficNews.bg