Пловдивчанинът Стойчо Марински от Bultras Fight Club получи пост в Българската Конфедерация по Кикбокс и Муайтай. 

Той се присъединява към екипа на федерацията и ще поеме организацията на спортния календар на родния кикбокс през 2025г.

Официалното представяне на Стойчо Марински като част от федерацията стана по време на откриването на Държавното първенство в татами стиловете пойнт файтинг, лайт контакт и киклайт контакт в Панагюрище. На него присъства и президентът на федерацията Галин Димов.

Освен организирането на Държавния спортен календар от 2025г. пловдивчанинът ще работи и в посока откриването на паралелка "кикбокс" в спортно училище "Васил Левски" в гр. Пловдив.

"Радвам се, че с г-н Стойчо Марински прие поканата ми. С него имаме еднакви виждания по отношение на организирането на мероприятията свързани с федерацията. Тази подкрепа ще ми даде прекрасна възможност да си отдъхна за кратко и да се концентрирам в останалите направления. Провеждането на правилната политика свързана с нашия спорт и федерация, както и представянето ни на национално и международно ниво ще бъдат мой основен приоритет", заяви президентът на федерацията Галин Димов.