Най-добрите танцови двойки от 16 държави  ще се състезават в Пловдив на 4 и 5 септември 2021 година. Това е най-грандиозното събитие в света на спортните танци - WDSF GRAND PRIX OF BULGARIA. То се организира от Българска национална федерация по спортни танци (БНФСТ), Клуб по спортни танци Фен 2011 и със съдействието на Община Пловдив. Официалното му откриване ще бъде в 19:30 часа в Палата №6 на Международен панаир Пловдив.

За световния турнир, който се провежда под патронажа на пловдивския кмет, в града на тепетата пристигат най-добрите танцови двойки от 16 държави.

Много блясък и красота през танцовия уикенд обещават организаторите на проявата. Предвидена е специална шоу програма от звездите Мариус Балан и Кристина Мошенская - петкратни шампиони на Германия, действащи световни вицешампиони, победители на GRAND SLAM GERMAN OPEN, 1-во място в ранглистата на Световната федерация по спортни танци (WDSF) при състезатели над 19 години, европейски шампиони по шоу танци. Те ще зарадват с изпълнението си гости и участници в края на състезателната част на 4 септември.

Билети за събитието ще се продават на входа на Палата №6, а цената е 5 лева. .