Отборът с капитан Янис Адетокунбо спечели 72-рото издание на “Мача на звездите” в НБА, след като се наложи със 184:175 над тима, предвождан от ЛеБрон Джеймс. Шоуто се проведе в зала “Вивинт Арена” в Солт Лейк Сити и предложи не едно и две зрелищни отигравания. За MVP беше избран Джейсън Тейтъм, който отбеляза рекордните в историята на двубоя 55 точки. Лидерът на Бостън Селтикс добави към статистиката си 10 борби и 6 асистенции.

Отборът на ЛеБрон Джеймс загуби звездния сблъсък за първи път, откакто той се провежда в новия формат, а Янис записа първа победа като капитан.

Двамата капитани не успяха да изиграят пълен мач. Янис беше на паркета само няколко секунди заради контузия в китката, а ЛеБрон получи контузия при опит за чадър и завърши с 13 точки. 

За MVP беше избран Джейсън Тейтъм от тима на Янис. Той отбеляза рекордните в историята на двубоя 55 точки. Тейтъм добави и 10 борби и 6 асистенции. 

За победителите се отличи и Донован Мичъл с 40 точки и 10 асистенции, а Джейлън Браун беше най-резултатен за отбора на ЛеБрон Джеймс с 35 точки и 14 борби.