Австралийският тенисист Ник Кирьос защити българския тенисист Григор Димитров от нападките на бащата на Новак Джокович. Срджан Джокович заяви, че Гришо е виновен за разпространението на заразата с коронавирус по време на демонстративния турнир Адрия тур, организиран от Новак. Димитров обяви, че е болен от вируса в неделя, а вчера стана ясно, че Джокович също е заразен, както и хора отх щабовете на двамата и тенисистите Борна Чорич и Виктор Троицки.

Дрън, дрън, не търсете вината другаде, написа Кирьос по повод думите на Срджан че Гришо е причинил голяма вреда на Сърбия и Хърватия. Австралиецът бе един от най-големите критици на демонстративния турнир, по време на който не се спазваха почти никакви мерки, а трибуните бяха препълнени.

Мениджърът на Григор отвърна на обвинениятаНе му е предлагано или изисквано да си прави тест за коронавирус, твърди Георги Стоименов

Бащата на Джокович обвини Гришо, че е заразил сина муСпоред Сърджан Джокович "с поведението си Димитров е нанесъл огромни щети на Сърбия и Хърватия"