Миналата година можем да си спомним едно огромно внимание към покер сцената и появата на една много приятна и вълнуващата изненада – Стоян Маданжиев влезе в рекордите на Гинес с най-голямата възможна печалба от онлайн турнир. Няма смисъл да обясняваме защо беше точно онлайн, но още тогава стана ясно, че мнозина се насочиха бързо към правилата на играта, съветите и издирването на колкото се може по-добри стратегии.

Добрата новина е, че веднага ще откриете и наличието на Bwin bonus с код и предлагаме да обърнете внимание на този бранд, защото тук има и специална покер секция, училище с всички необходими правила и забележете – турнир за всички добре познати родни играчи.

Въпросът е, че точно тук трябва да дадем полезни съвети за хората, които искат да се опитат да играят малко по-професионално, което е повече от нормално, имайки предвид огромното желание на повечето фенове за големите награди. Няма как да говорим за размера на печалбите, но обикновено наградният фонд е от няколко милиона долара, но не бързайте да се радвате. Броят регистрирани и не толкова случайни играчи не е никак малък. Затова, нека предложим най-важните съвети и препоръки за бъдещите професионалисти.

Научете правилата и се опитайте да запомните всички ръце. Причината е, че макар и да се забавлявате в онлайн платформа, никой няма да ви чака да се сетите коя е правилната ръка. А и няма как да бъдете професионалист, ако не знаете как се играе една игра.

Сигурни сме, че след като покерът се играе от няколко века и от около три десетилетия е предпочитана игра в онлайн пространството. За това време може да бъдете сигурни, че всеки един професионалист е използвал едно и също – стратегия. Вярвате или не, все повече хора са обърнали внимание точно на това и са осъзнали истината – вече разполагат с някои много сериозни проблеми в тази посока.

Всички известни стратегии са познати, особено ако играете с опитен опонент. Единственото, което остава е да изобретите своя собствена или да импровизирате. Да познавате още такива не е никак лошо, но трябва да запомните, че в правилният момент може да изберете и правилната стратегия – голяма част от покера е наистина импровизация и търсенето на оригинално решение. Ако вярваме на професионалистите, най-важното е да запомните, че никога не се изправяте срещу един и същи човек. Следователно не подценявайте противника – никога.

Всеки професионален покер играч ще ви сподели, че в тази игра може да използвате всяко едно средство за победа, стига да спазвате правилата. Покерът винаги е бил игра на психология, дори и когато играете в онлайн платформа. Винаги може да забавяте ходовете си, само и само да изкарате извън контрол останалите играчи, освен това имате и чат прозорец, с който да комуникирате, следователно не се губи много от тръпката и социалният фактор на играта.

Нека обаче не забравяме и нещо много важно – не всеки става професионален играч. И когато започнете да играете с мисия да бъдете първи и да превърнете хобито в основен източник на средства – магията на играта до някаква степен ще се изгуби. Точно по тази причина откриваме, че всеки говори за отговорна и разумна игра. Понякога ще ви се наложи да помислите много сериозно дали да продължите или не. Нека не забравяме, че докато днес мнозина следят с голямо удоволствие успехите, малцина говорят за загубите на професионалистите. Точно по тази причина споделяме, че понякога границата е много тънка.