Отборът на Левски излиза днес от 14 ч. срещу Хасково в 1/4-финал реванш за Купата на България. Малко е да се каже, че двубоят е протоколен, тъй като "сините" спечелиха първия мач в София с 3:0, а на старта на пролетния полусезон разгромиха новака в "А" група с 8:0.

За треньора Стойчо Стоев двубоя на стадиона в парк "Ямача" ще е добър повод да изпробва промени в състава и да запази част от основните футболисти за дербито с шампиона Лудогорец в неделя, който е с решителен характер за мястото на "сините" в топ 6.

Почивка ще получат румънецът Нину, Веселин Минев и голмайстора Валери Домовчийски. Очаква се на върха на атаката да действа новото попълнение Лукаш Гикиевич. Досега полякът се е появявал като резерва в двата мача с Хасково, като за 47 минути игра се отчете с 1 гол.

Партньори на Гикиевич в атака ще бъдат младият Божидар Краев, Радослав Цонев и Либан Абди. Очаква се футболистите на Хасково да излязат мобилизирани срещу именития си съперник в опит да поправят негативното впечатление, което оставиха с тази загуба с 0:8.

Шефовете на тима са бесни и посрамени от случилото се и поставиха ултиматум пред треньора Емил Велев да подобри резултатите или в противен случай ще бъде освободен.

TrafficNews.bg