Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев дойде в Колодрума, за да подкрепи волейболната Марица в мача от Шампионската лига срещу Динамо Москва, завършил 1:3 за гостенките от Русия. Кобрата се появи преди началото на втория и веднага бе наобиколен от фенове, които искаха да се снимат с него.

Пулев е в Пловдив във връзка с предстоящата боксова гала вечер в Колодрума на 14 декември, в която брат му Тервел Пулев ще се бие за Интерконтиненталната титла на WBA срещу американеца Дешон Уебстър. Кубрат е придружаван от неговия мениджър – пловдивчанина Ивайло Гоцев. Двамата седнаха до кмета на Пловдив Здравко Димитров. При тях е и волейболната легенда Любо Ганев, който днес бе официално издигнат за кандидат за президент на федерацията от Инициативния комитет за промени в родния волейбол.

Поздрави на всички пловдивчани, прекрасна зала, радвам се, че съм тук, тъй като съм наполовина пловдивчанин. Радвайте се на любимия отбор, обърна се Кобрата към публиката по микрофона и призова феновете на боксовата гала-вечер на 14 декември.

Марица се озъби на колоса Динамо, но взе само геймЖълто-сините се опитаха да играят като равни с именития си противник