Някога случвало ли ви се е да търсите безпомощно в мрежата или по телевизията мач на любимия си отбор, но без резултат? Истината е, че по ТВ програмите спортните събития стават кът, особено когато става въпрос за по-екзотични дисциплини или за редица футболни мачове. Но на места като в линка https://efirbet.com/bet365-mobile-app/ има решение на вашия проблем. Останете с нас, за да ви разкажем повече подробности.

Bet365 ви дава право да гледате безплатно спортни събития

За тези от вас, на които името Bet365 не им говори нищо, нека да поясним. Това е един от най-големите онлайн букмейкъри в света. От скоро великобританският оператор разполага и с официален лиценз да оперира в България. Това означава, че любителите на спортни залози могат спокойно – и легално – да залагат в Bet365. Но не само. Тук те намират и възможността да проследяват на живо редица спортни събития. И то в движение. Точно така, Bet365 разполага с мобилна услуга от ново поколение и с изключително добри отзиви от реални потребители в мрежата. Според тях приложението на оператора работи страхотно и не дава грешки като редица приложения на конкурентните сайтове. А най-хубавото е, че наличната услуга за пряко предаване на спортни събития на живо в официалната десктоп страница на Bet365 е прехвърлена и в приложението, тоест достъпна е и за мобилните потребители.

Какво представлява услугата пряко предаване?

Позната сред по-опитните играчи и като live streaming service тази функция е типична за съвременните лидери в сферата на онлайн спортните залози. Тя е налична и в Bet365. Това, което услугата ви дава, е правото да гледате напълно безплатно мачове от различни дисциплини. А по това, което четем за Bet365, става ясно, че компанията съвсем не се фокусира само върху класическите и популярни футболни, баскетболни и волейболни мачове. В Bet365 прякото предаване има и немалко за деня събития от сферата на голфа, крикета, мото спортове, Формула 1 и много други. Единственото условие да получите достъп до прякото им предаване е да разполагате с активна регистрация в Bet365. Отварянето на акаунт в този английски оператор става много бързо и лесно. Освен това, то е скрепено и с правото да получите специална оферта за добре дошъл като нов играч на Bet365. A след като се станете активен играч на букмейкъра, можете да започнете да прилагате и най-популярните и ефективни стратегии за успех и прогнозиране на спортни събития.

Мога ли да ползвам услугата за пряко предаване през приложението?

Да, услугата е достъпна и в десктоп, и в мобилен режим. В мобилен режим тя е налична не само в браузър версията на сайта, но и в приложението. Всъщност, Bet365 разполага с две приложения – едно за Android потребителите и едно за притежателите на iPhone или iPad. Както се досещате, за да гледате мачове на живо в приложението, ще трябва първо да го изтеглите и инсталирате. В сайта има специална секция с линкове за инсталационните файлове на приложението. Ако сте с Android устройство, не забравяйте да позволите на системата да свали софтуер от неизвестен източник през настройките за сигурност. След това в рамките на няколко секунди приложението ще се инсталира на телефона ви, а на неговия начален екран ще се появи и Bet365 икона. Влизайки в приложението с вашата лична парола и потребителско име, ще попаднете на спортната програма на букмейкъра. Преминете към live betting програмата за залози в реално време. Върху събитията, за които е предвидено пряко предаване, има специален символ “play”. Кликвайки върху него ще ви се отвори прозорец и веднага ще видите какво се случва на терена на съответния мач. Имайте на предвид, че за да използвате Bet365 функцията за пряко предаване през приложение, ще трябва да имате инсталиран флаш плеър. Препоръчително е устройството ви да е със стабилна интернет връзка, за да не се накъсва играта в екрана за пряко предаване.