Най-мащабното ежегодно автомобилно събитие и тази година ще зарадва хиляди фенове на марката! 20-тият, юбилеен Национален БМВ Събор се завръща в Стара Загора и ще се проведе на 11 септември на летището в града на лепите.

Организаторите от БМВ Клуб България подготвят същински празник , със зрелищни изпълнения и емоции. Тази година събитието ще надхвърли всичко, което са виждали до момента любителите на баварската марка.

Спектакълът ще се превърне в един истински празник за окото и сърцето на всеки автомобилен фен, обещават организаторите.

„Тази година ни очаква нещо грандиозно! Ще си тръгнем почернели, с парчета гума по лицата и с големи усмивки, защото дрифт ще има. Ще се върнем назад във времето и ще избягаме напред в бъдещето”, съобщават от БМВ Клуб България.

Мотото на фестивала тази година е „20 години BMW страст! 20 години ЗАЕДНО!”. Членовете на BMW Клуб България, благодарение на които тази структура е толкова силна, са подготвили редица изненади за любителите на марката. Това е единствената марка, която обединява над 10 хиляди почитатели на марката на едно място. Има хора, които живеят за този ден.