Състезателите на Bultras Fight Club направиха много силно представяне на турнира от Европейската купа по кикбокс „Карловац опън 2023“.

Костадин Стойков спечели финалната си среща като нокаутира съперника си във втория рунд и стана шампион в категорията си, а  Теодор Шиндов показа класа като още от началото на срещата доминираше и успя да нокаутира съперника си с коляно в главата и спечели златен медал. 

Станимир Минчев показа характер и воля в своя финален мач, но малко не му достигна за да завоюва златото и е вице шампион в своята категория!

България се нареди на второ място в комплексното класиране по медали от 28 държави участници, 215 клуба и 2217 заявени състезатели.

Кикбоксьорите ни спечелиха 38 златни, 27 сребърни и 29 златни медали.

Междувременно Bultras Fight Club получи поредното си признание. На годишното общо събрание на БККМТ се извърши награждаване на отборите в дисциплините Ринг и Татами, отборът на Bultras fight club се наражда на престижното четвърто място от общо деветдесет и шест отбора. Ръководството на отбора получи и плакет за принос към развитието на кикбокса в България! На събранието се състоя и избора за Президент на Българската Конфедерация по Кикбокс и Муайтай ,в което гласуване беше преизбран с абсолютно мнозинство г-н Галин Димов и от клуба му пожелаха успех.