В този период на годината феновете на футбола са щастливи, защото уикендите са пълни с двубои от големите първенства, прес седмицата има срещи от евротурнирите и купите.  Това е много добър период и за любителите на залози, защото лесно могат да изберат срещи и да ползват своя специален sesame bonus, залагайки на отборите, които харесват и следят. Обръщаме ви внимание на един от съботните мачове във Висшата лига, където един срещу друг ще се изправят Манчестър Юнайтед и Астън Вила. Според експертите, има доста добри възможности за прогноза в този мач и може да пробвате късмета и познанията си в залог за мача с промо кода на Сезаме в 7Sport.

Каква е прогнозата?

Към момента Манчестър Юнайтед се намират на третото място в класирането и имат четири победи и един равен. Голямата радост за феновете в последните срещи е това, че те отново могат да наблюдават Роналдо в екипа на любимият си тим. Завръщането на звездата определено даде добър тласък на червените дяволи, а и той не пропуска да бележи. Последният мач за Манчестър беше срещу Уест Хям и те не пропуснаха да спечелят с 1-2. Мачът обаче не беше никак лесен за гостите и те трябваше да догонват изоставане от един гол, като попадение на Кристиано Роналдо изравни резултата. Победата дойде чак в последните минути на двубоя. Едва ли срещу Астън Вила на своя стадион Манчестър ще допусне да му поведат.

Астън Вила е любим отбор на доста от играчите, като много от тях вероятно ще ползват своя сезам бонус за залог именно на среща, в която участва този отбор.  В момента тимът от Бирмингам се намира на десето място и има две победи, две загуби и едно равенство. В последната среща станахме свидетели на доста добра игра от състезателите на Астън Вила и категорична победа с 3-0 срещу коравия тим на Евертън.

Прогнозата за двубоя, която е най-вероятно да се получи според анализаторите е над 2,5 гола в мача. Така, че спокойно можете да разиграете sesame бонуса си на такъв залог. Последните четири двубоя на двата тима са именно в такъв формат, като имаме 14 отбелязани гола в тях. Друг доста сигурен залог е за победа на домакините, но коефициентите за този залог вероятно ще падат с наближаване на срещата. Предвид добрата форма и хъса, с който играе Роналдо, бих заложил и той да отбележи по всяко време. За по-рискови играчи може да се пробва и Кристиано да отбележи два или повече гола, където коефициентите са около 3,2 и нагоре, но риска може би си заслужава.