Betway винаги се е славил с множеството си силни екипни партньорства по света, спонсорирайки спорта и кооперирайки се в името на развитието и популяризирането му. Днес букмейкърът стъпи и на бразилския пазар чрез Betway Squad, което разкрива нови хоризонти пред този водещ оператор на онлайн залаганията.

Betway вече работи активно и с базираната в Берлин G2, за да създаде отделен иновативен план за феновете. Това включва провеждане на мачове, предавания на живо, активиране на фенове, раздаване на подаръци и разнообразно видео съдържание.

Тъй като G2 Esports безспорно е сред водещите в бранша, а Betway отдавна се е доказал като лидер на пазара, се предвижда това партньорство да бъде изключително плодотворно и за двете страни. В бранша смятат, че те безспорно ще се стремят да изградят нова аудитория и ще продължат да развиват отговорния хазарт като средство за подпомагане на индустрията по цял свят.

Така G2 Esports се присъединява към други подобни организации, които са установили партньорство с онлайн хазартния оператор, като FURIA, MIBR, PSG Esports и BIG Clan. Този дълъг списък с екипни споразумения включва и базираните в Швеция Нинджи в пижами, с които Betway си партнира още от 2016 година.

Що се отнася до G2, неговото партньорство с Betway ще послужи като първото споразумение от 2018 година, когато организацията се обедини с ESP.bet за първоначалния си старт в залаганията на електронни спортове и фентъзи.

Факт е, че с всяко следващо партньорство, букмейкърът се свързва още по-силно с марките, които публиката харесва, като в същото време подкрепя индустрията и тласка киберспорта напред, убедени са специалистите в бранша. Още повече, че през последната година се обърна по-голямо внимание на киберспорта в глобален мащаб и индустрията прие съществуването на залаганията за него като част от системата.

Има различни нагласи към залаганията по целия свят - в Европа те са добре установени, а в САЩ популярността им постепенно нараства.

Припомняме, че когато пандемията от КОВИД 19 скова целия свят, esports беше един от малкото спортове на живо, които продължиха да са активни. Това изведе залаганията на esports в светлината на прожекторите и ги направи особено популярни.

Но това далеч не е всичко. Betway подписа и 3-годишно партньорско с германския тим Шалке 04. Засега това е последната голяма сделка на букмейкъра. Шалке се присъединява към списъка с други големи футболни партньори на оператора, сред които Вердер Бремен, Херта и Щутгарт.

Преди това той си партнираше и с Grand National на Великобритания от през 2017 година насам, като се очаква сделката да бъде удължена до 2024 година. Освен това Betway си партнира отскоро и с Mercedes Cup на ATP.

Междувременно лицензите за спортни залагания на оператора бяха издадени съгласно третия изменен държавен договор от октомври миналата година, като Betway е лицензиран през март 2021 година.

Припомняме, че към момента Betway се радва на безупречно реноме по цял свят, което обяснява и силната и партньорска програма, която се простира над десетки спортове, първенства и отбори. Тя е глобална компания за онлайн хазарт, която работи на регулирани онлайн пазари. Стартира през 2006 година и притежава лицензи в държави като Великобритания, Малта, Германия, Италия, Ирландия, Дания, Испания, Белгия, Швеция, Мексико, Южна Африка и Португалия.

Betway Group е със седалище в Малта и е член на Европейската асоциация за спортна сигурност на Независимата служба за определяне на залози, както и на Асоциацията за отдалечени хазартни игри.Букмейкърът е акредитиран и от международната агенция за тестване eCOGRA. Betway Group освен това има ползотворно партньорство с Федерацията на професионалните играчи, която насърчава, защитава и развива колективните интереси на професионалните спортисти във Великобритания, и в същото време е член на Тръста за отговорност хазарт.