Това е най-добрата година в кариерата ми, категоричен бе капитанът на Локо Митко Илиев след победата с 3:0 над Дунав в Русе. Илиев вкара първия гол и подаде за другите два, като заслужено бе избран за Играч на мача. И в личен план и в отборно отношение това ми е най-добрата година, щастлив съм, че съм юноша и капитан на този отбор. Спечелихме трофей, при победа над Левски в неделя можем да зимуваме втори в класирането, каза Илиев. Доста засади имахме, което е знак, че трябва да внимаваме повече в атака. Иначе контраатакувахме добре и можеше и по-рано да решим мача окончателно, каза още капитанът на черно-белите.

Старши треньорът Бруно Акрапович също бе доволен от победата и играта на своя отбор. Теренът тук е добър, а ние се нуждаем от такива условия, за да показваме футбола, който искам – с разигравания по земя. Знаехме, че Дунав ще играе с дълги топки, успяхме да противодействаме. Доволен съм от играта, характера и отношението на моите играчи не само в този мач, каза Акрапович.

Локо преплува Дунав след пореден рецитал на Митко ИлиевКапитанът с гол и две асистенции за класическата победа с 3:0 в Русе