Старши треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович естествено бе щастлив след драматичния успех над Етър за Купата на България. Черно-белите биха с дузпи след 1:1 в редовното време и продълженията на четвъртфинала във Велико Търново.

Радвам се много. Изпълнихме всичко на 90 процента. Дузпите винаги са късмет. Радвам се, че успяхме. Имаме манталитет на победители. Радвам се за всички, за футболистите, за моя щаб, за феновете. Предстоят много сериозни мачове. Досега постоянно ни се падаше да сме гости. Искаме един мач у дома. Хубавото е, че на 1/2-финалите мачовете са на разменено гостуване, каза Акрапович.

Старши треньорът на Етър Красимир Балъков също изрази задоволството си от спектакъла, който направиха двата тима. Изобщо не съм ядосан след такъв мач. Радостен съм, че стана такъв спектакъл. В крайна сметка един печели, друг губи. Доволен съм от момчетата за раздаването. От Локомотив не видях нищо. Имахме своите шансове, но ги пропуснахме. Много големи футболисти са пропускали дузпи, не мога да виня момчетата, те се раздадоха. Поздравявам Локомотив за класирането и им пожелавам успех и в оставащите мачове, каза Балъков.

Локо на полуфинал за Купата след невиждана драма с дузпи ВИДЕОЧерно-белите възкръснаха срещу Етър, след като изоставаха с два пропуснати наказателни удара