Старши треньорът на Локомотивм Пд Бруно Акрапович изрази претенции към дузпата за Славия, с която белите измъкнаха точка на Овча Купел в мача, завършил 1:1. Съжалявам, че не спечелихме. Не искам да се смея, но ми е смешно да коментирам тази дузпа. Не само аз, но и цяла България ще има претенции към дузпата. При положение, че има съдия на линията и такъв, който е близо до ситуацията е смешно да се дава такава дузпа. Съжалявам за момчетата, каза Акрапович.

В последно време имам претенции към футболистите. Има някои неща, които не ми харесват. Говорих с отбора, всички са съгласни, че в петък искаме да направим добър мач и да спечелим трите точки, допълни Акрапович по повод предстоящия мач срещу Ботев (Враца). Треньорът на смърфовете коментира и повиквателната на Димитър Илиев за националния отбор. За Митко Илиев се радвам от сърце. Това беше цел на целия отбор да попадне в националния отбор и съм много щастлив, заключи Акрапович. Самият Димитър Илиев също коментира дузпата за Славия и я определи като абсолютна симулация. Бях на няколко метра от ситуацията, нямаше никакво нарушение. Не трябваше да допускаме такава ситуация, защото беше ясно, че реферът ще даде дузпа. Изиграхме слаб мач, не се получи хубав двубой, каза капитанът на Локо.

Претенции към играта на Локо изрази и клубният президент Христо Крушарски. Хареса ли ви на вас мачът? Щом е дал съдията, значи има дузпа. Днес беше малка разходка до София и обратно. Ние се разхождахме на терена. Аз съм си тук, в София. Ако този мач днес беше възход, аз съм Ален Делон. Гледайте реално на нещата. Не ми харесва такава игра. Не може един път да си горе, един път да си долу. Днес не ми хареса играта на Димитър Илиев. Днес излязоха по-лежерно и бяха дошли на балет, а не на футбол, каза Крушарски.

Спорна дузпа спря Локо за историческа победаСлавия и реферът измъкнаха 1:1 срещу черно-белите в Овча Купел