Ръководството на Левски пусна официална позиция относно инцидента от тази сутрин, когато служителят на клуба Цветан Вълчев бе жестоко пребит от непознати пред стадион „Георги Аспарухов“. Ето какво се казва в становището на сините“:

Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт. Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!

Цветан Вълчев вече е в съзнание, минал е ядрено-магнитен резонанс. След него е станало ясно, че черепът му е счупен на четири места. Той има счупени ребра, а също така има други травми, които притесняват лекарите. От "Бърза помощ" имали притеснения, че тилната кост е счупена. Първият удар е бил именно там, като е бил изключително силен. Това е опит за убийство, коментирали лекарите пред близките и колегите на Вълчев, които се намират в болницата, пише sportal.bg. Състоянието на пострадалия продължава да бъде тежко и опасно за живота.

Двама пребиха с железа директор в "Левски" пред ГеренаВсе още не е ясна причината за нападението срещу Цветан Вълчев, който е откаран в безсъзнание в ИСУЛ

Пребитият шеф в "Левски" бере душа, потрошен с бухалка и прътиЦветан Вълчев не е получавал заплахи и не е имал притеснения, твърдят близките му