Директорът на отдел "Маркетинг" във футболен клуб "Левски" Цветан Вълчев е бил нападнат от двама непознати и пребит с железа пред офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" в София.

Това се случило около 10:00 ч. тази сутрин, като само бързата намеса на случаен минувач, който разхождал кучето си, и на негови колеги побоят бил прекратен. Вълчев веднага е откаран с линейка в болница "Царица Йоана-ИСУЛ", където е пристигнал в безсъзнание.

На този етап не е ясна причината за нападението. Вълчев от над 10 години работи в маркетинговия отдел на Левски, като е заемал различни длъжности през годините. Всички служители в офисите на клуба са шокирани от случилото се по-рано днес.

Цветан Вълчев е определян за изключително тих и спокоен човек от своите колеги, които нямат представа какво може да е предизвикало такава жестокост и агресия посред бял ден към него.

Органите на реда веднага пристигнаха на"Герена", за да вземат показания и да започнат работа по разрешаване на случая и установяване на побойниците.