Ръководството на Манчестър Юнайтед все още държи на мениджъра Оле Гунар Солскяер, въпреки негативния старт на сезона. От Юнайтед се надяват резултатите на отбора да се подобрят и отборът да изпълни целите си през този сезон. 

Въпреки това медиите в Англия съобщават, че Антонио Конте и Зинедин Зидан са готови да поемат отбора при евентуална смяна на Солскяер. 

Юнайтед загуби през уикенда срещу Лестър във Висшата лига и ако не победи тази седмица при домакинството на Аталанта в Шампионска лига столът на норвежеца ще се разклати още по-сериозно. 

И на двата фронта Юнайтед тръгна тежко, а в Шампионската лига дори загуби от аутсайдера в групата Йънг Бойс. Двубоят с Аталанта е много важен, защото ако не победи отборът ще застраши сериозно шансовете си за класиране на осминафиналите. 

Известният италиански журналист Фабрицио Романо заяви, че двамата са готови преговорят с Юнайтед. 

Конте е без отбор, след като напусна Интер през лятото след неразбирателство с ръководството, въпреки че направи Интер шампион след повече от 10 години. Зинедин Зидан пък напусна Реал Мадрид след четири Шампионски лиги.