Спартак победи като гост с 11:0 тима на Спартак Болярци и постигна своята 13- та поредна победа в мач от 13 кръг на А - Регионална група. Двубоят се игра на стадиона в село Катуница, а резултата можеше да бъде още по - разгромен, тъй като "гладиаторите" удариха три греди, изпуснаха множество положения и дузпа, а гол на Александър Стойчев бе отменен.

Още в 3' Спартак поведе в резултата. Георги Лазаров премина през двама защитници на домакините, както и вратаря, и на празна врата направи 0:1.

В 5' отново Георги Лазаров получи отличен пас от Любомир Цеков и стреля, но ударът му премина встрани от вратата на домакините.

В 7' Христос Доков стреля от 25 метра, топката срещна страничната греда и се върна във Васил Стойчев, който от точката на дузпата не сгреши за 0:2.

В 20' Тодор Тимонов премина през двама играчи и намери Васил Стойчев, който с отличен удар направи 0:3.

В 33' младият нападател на Спартак Васил Стойчев направи невероятен пропуск след като от 3 метра на празна врата изкара топката в аут.

В 37' Любомир Цеков стреля от границата на наказателното поле, топката рикушира в крак на защитник на домакините и попадна в Тодор Тимонов, който от границата на малкото наказателно поле направи резултата 0:4.

В 38' Васил Стойчев стреля диагонално, но топката се удари в страничната греда.

В 39' Тодор Тимонов навърза двама защитници на "болярци" и намери отлично Васил Стойчев, който от малкото наказателно поле направи 0:5.

В 43' главният съдия Радослав Гидженов отсъди дузпа за "гладиаторите", а Стоян Марудов я превърна в гол за 0:6.

Второто полувреме Спартак продължи с головата си фиеста като в 51' влезлият на смяна Александър Стойчев бе спънат от вратаря на домакините, но топката попадна във Васил Стойчев, който от малък ъгъл направи резултата 0:7.

В 58' Георги Лазаров проби отляво , подаде към Тодор Тимонов и той не сгреши за 0:8.

В 63' Тодор Тимонов пък намери Георги Лазаров и младият нападател, останал сам срешу вратаря, го преодоля и вкара деветото попадение в мача.

В 70' Спартак получи право да изпълни втора дузпа, но Тодор Тимонов стреля силно над вратата.

В 76' капитанът Кирил Георгиев с номер 10 отбеляза 10 - тото попадение за Спартак.

В 78' Александър Шиков намери Георги Лазаров, който от точката на дузпата отбеляза за крайното 0:11.

В 81' Кирил Георгиев стреля от 25 метра, вратарят на домакините изби топката, тя се отби във вратата, но се върна отново в ръцете на стража.

В 86' нов силен удар на Кирил Георгиев срещна страничната греда.

Така Спартак си остава едноличен лидер в класирането с пълен актив от 32 точки и голова разлика 62:3.

В следващия 14 кръг на 20.11. от 14:30ч. Спартак приема тима на Металик Сопот.

Спартак: В. Димитров, А. Стойчев, Х. Доков, К. Милев, С. Марудов, А. Маргаритов, К. Георгиев, В. Стойчев, Т. Тимонов, Г. Лазаров, Л. Цеков ( А. Стойчев, А. Шиков, Ц. Вълчинов, Д. Милчев, Ф. Алексиев)